Bøger af Stinemaria Mollie

sensitivmand-email.jpeg

Jeg er (ikke) sensitiv 

I denne bog fortæller Stinemaria Mollie Jensen både om udfordringerne, men også styrkerne og fordelene ved at være sensitiv mand.    

Bogen indeholder 8 personlige beretninger, hvor sensitive mænd fortæller om deres problemstillinger og over 35 sensitive mænd har bidraget til bogen i form af et spørgeskema, samtaler og mere dybdegående interviews. 

Udover viden om det at være sensitiv, giver bogen dig også konkrete råd og værktøjer til at håndtere sensitivitet i hverdagen. 

Bogen udkommer efterår 2018.

morbog.jpg

Sensitiv mor 

Endelig kommer den første danske bog til mødre, der er klar til at bruge det sensitive personlighedstræk som en styrke - og dermed være den bedste mor for deres børn.

I Sensitiv mor - Find dine styrker og forstå dig selv får du kærlige råd og værktøjer til bedre at håndtere din dårlige samvittighed, relationer, der kan støje, og dit følelsesliv i det hele taget. Alle ting, der er dagligdag for den sensitive mor.

For hvordan nærer du omsorg for børn og familie, når du selv er fyldt op til randen? Når du egentlig trænger til et frirum fra uro, pligter og konflikter - og måske endda fra dine elskede børn?

Bogen viser dig, hvordan sensitivitet kan tilføre uanede mænger af kærlighed, omsorg og overskud, når du også er opmærksom på at passe på dig selv og nære dine egne behov. Når du gør det, er du nemlig den bedste mor for dine børn.

Forfatter, coach, underviser og foredragsholder Stinemaria Mollie er selv sensitiv og har interviewet 50 kvinder, der alle bidrager til en bredere forståelse af begrebet sensitivitet hos mødre.

Det er nemlig ikke kun vores børn, der er sensitive. Bogen favner mødre i alle aldre og byder på personlige beretninger såvel som indsigter i viften af måder at være sensitiv på.

Du kan få en hilsen med i bogen fra forfatteren, hvis du ønsker det.

Prisen kr. 225,- inkl. porto - Køb bogen her 

Lindheart anmelder Sensitiv mor:

"Stinemaria skriver, at hun håber, denne bog kan være som et kram. Jeg kan kun sige: Missionen er fuldført."

Læs anmeldelsen her

9788202547370.jpg

Særlig sensitiv mamma - Nu udgivet på norsk

Denne boka får du kjærlige råd og verktøy til å håndtere mange inntrykk, sterke følelser, konflikter og dårlig samvittighet - slikt som følger med det å ha barn, og som kan oppleves ekstra sterkt for og skape stress hos en som er særlig sensitiv. For hvordan gi omsorg til barn og familie når du selv trenger en pause - kanskje til og med fra ditt eget elskede barn? Boken viser hvordan du kan øse av kjærlighet, omsorg og glede så lenge du er bevisst på å passe på deg selv og ivareta dine egne behov. Den viser hvordan du snur utfordringer til en styrke, der du er kreativ, empatisk og verdens mest støttende og kjærlige mamma for barnet ditt. Forfatteren har intervjuet 50 kvinner som alle bidrar til en bredere forståelse av hva det vil si å være høysensitiv i hverdagen som mamma. Boken favner mødre i alle aldere og byr på personlige beretninger så vel som innsikt i mange måter å være sensitiv på. Stinemaria Mollie Jensen er forfatter og foredragsholder og mentor for sensitive kvinner. Hun er selv høysensitiv og har to barn.

Du kan købe bogen online hos forlaget her

 

Lektørudtalelse om "Sensitiv mor":

"Er du særligt sensitiv og mor, møder du forståelse i denne bog. Gode råd til at øge selvtilliden og håndtere udfordringer med omgivelserne." 

"Letlæst, empatisk og personlig fremstilling af livet som særligt sensitiv mor. Eksemplerne og de mange gode råd kan også bruges med fordel af kvinder, som ellers ikke føler sig særligt følelsesmæssigt udfordrede. Udmærket brugsbog for mødre i almindelighed, uanset om man er sensitiv eller måske bare mangler selvtillid i forhold til omgivelsernes bedreviden."

sensitivbog.jpg

Sensitiv? Din vej til balance, ro og selvkærlighed

Denne bog giver dig værktøjer til trin for trin at tackle din sensitive side. Gennem øvelser lærer du at sætte ord på, hvordan du er som sensitivt individ, og du får redskaber, der kan skabe balance, ro og selvkærlighed i din hverdag.Bogen indeholder syv trin, der guider dig gennem bevidstgørelse, anerkendelse, accept og mønsterbrud. Som hjælp til dette får du både fysiske og mentale øvelser og eksempler fra Stinemarias eget liv som særligt sensitiv.Det er en fantastisk ting at være sensitiv, når bare du sørger for at passe på dig selv, og denne bog vil inspirere dig til at se på dig selv med nye øjne.

Du kan købe bogen som e-bog hos saxo.dk her

 

Anmeldelse af "Sensitiv?"

"Nem at forstå ... skrevet i et hverdagssprog uden en masse fagudtryk"

Læs anmeldelse fra Livet i dukkehuset her

hjertebog.jpg

Fra hjerne til hjerte - 14 samtaler med kendte danskere om nærvær i familien

Bliv den forælder, du ønsker at være: Nærvær betyder ganske enkelt at være nær med sig selv. Kan du det, kan du være lige den forælder, du vil, for dine børn.

Denne bog giver dig redskaberne trin for trin til at være autentisk og nærværende, til at sætte ord på, hvem du er som forælder og på den måde skabe det samvær med dine børn, som du ønsker...Hvornår er du nærværende i samværet med dine børn, og hvad giver det dig? Er du overhovedet nærværende?

Stine Jensen arbejder som coach og har stillet 14 kendte danskere disse spørgsmål: Sebastian Klein, Alberte Winding, Naser Khader, Lotte Heise og mange andre fortæller, hvad de gør, når de fejler som forældre, og hvad de selv har lært hjemmefra. De reflekterer over, hvorfor nærværet er så fantastisk og til tider så svært.

Denne bog vil inspirere dig og give dig mulighed for at se på dig selv og dine børn med nye øjne. Du vil få nye ideer og blive provokeret til at tage stilling. Måden at være nærværende på er forskellig fra menneske til menneske, men i sidste ende, er det det samme der ligger bag: Kærlighed til vores børn.

Du kan købe bogen hos Saxo som e-bog her

Lektørudtalelse om "Fra hjerne til hjerte"

"En følelsesmæssigt provokerende og inspirerende bog om forældreskab og nærvær, hvis man arbejder seriøst med den. Denne bog kan være øjenåbner og giver nogle udfordrende øvelser, der skærper nærværet og hjælper læseren til at blive den forældre, han/hun kunne ønske sig at være."

"Inspirerende arbejdsbog om forældrenærvær med eksempler i forfatterens egne og en række kendte personers måde at være nærværende med deres børn. Bogen er hurtigt læst, men kan danne baggrund for mange overvejelser og selvransagelser. Nogle læsere, som undertegnede, vil føle sig ramt lige i hjertekulen."

skilsmissebog.jpg

Elsk din skilsmisse - elsk dig selv

Denne bog giver dig værktøjer til trin for trin til at tackle følelseslivet i din skilsmisse. Du får præsenteret Stinemarias egen personlige historie samt mulige aktører, du kan søge støtte hos. Vidste du f.eks., at både Foreningen Far og Mødrehjælpen støtter såvel fædre som mødre? Eller at en konfliktmægler kan gøre en kæmpe forskel? Dybest set gør vi som forældre vores bedste med de midler, vi nu engang har til rådighed. Og alle forældre vil sig selv og deres børn det bedste.Jo klogere du bliver på dig selv, jo bedre bliver du til at tackle og rumme mennesker og begivenheder omkring dig. Som f.eks. uenigheder med din eks om samvær, børn og opdragelse. Derfor er denne bog fokuseret på at give dig viden, inspiration og redskaber til dette og til at skabe ro i DIG.

Du kan købe bogen hos Saxo.dk som e-bog her