headertilforside.png

Kært barn, mange navne: Sensitiv, særligt sensitiv, HSP (highly sensitive person), overfølsom eller blot med antennerne ud i verden.

Det at være sensitiv er ikke en definition af dig og det er ikke en diagnose. Det er et karaktertræk – en del af dig.

Ikke to sensitive mennesker er ens, men der er ligheder:

  • Dybe følelser
  • Evnen til at sætte sig i en andens følelser – stor empati
  • Kreativitet
  • Et manglende filter til at sortere i hverdagens indtryk
  • Behov for nærvær – flere dybe samtaler, mindre smalltalk

Jeg plejer at sige, at jeg er hypersensitiv, men egentlig går jeg ikke så meget op i teorien bag. Jeg er meget mere interesseret i, hvad du gør, når du er sensitiv:

  • Om du lytter til dig selv.
  • Om du bruger dit store følelsesliv som en styrke.
  • Og hvordan du kan bruge din sensitivitet bedst muligt og samtidig passe godt på dig selv.

sensitivcitat1

Gennem mentorsamtaler og den unikke BodyBlissbehandling støtter jeg dig i at give slip på gamle overbevisninger, følelsen af at være forkert og jeg giver dig værktøjer til at skrue NED for drænende indtryk og OP for din livsglæde.

Er du sensitiv, kommer du ikke til at lære HVAD det vil sige at være sensitiv – det har du selv årelang erfaring i – du kommer til at lære, HVORDAN du kan være sensitiv i verden med livsglæde og nydelse.

Jeg vil elske at give dig inspiration via min blog og nyhedsbrev.

Udover mine behandlinger holder jeg foredrag om det at være sensitiv, og du kan læse mere i min bog “Sensitiv mor” der er udkommet d. 12. august hos forlaget Aronsen.

sensitivcitat2

 Sagt efter  Stinemarias foredrag:

Kæmpe tak for idag! Det var virkelig befriende at lytte til dig, fordi du uden skyld og skam fortæller om at være sensitiv. Du gør det til en fest og ikke en ting diagnose.” – Hanne.

logoforside.jpg

At være i verden som sensitiv

Jeg tror på, at vores sensitivitet er en styrke, der kommer med mange fordele. Og jeg vil gerne være den lille stemme, der kærligt hvisker til dig, at du er god nok præcis som dig - indtil stemmen bliver din egen.

-Stinemaria Mollie